27-й Міжнародний християнський фестиваль молоді "Младіфест" в Меджугор'є (Боснія та Герцеговина)


30 липня - 07 серпня 2016 р.

Фото з фестивалю
   
     Молодіжний фестиваль МЛАДІФЕСТ розпочався у 1989 році в Меджугор’є.
О. Славко Барбаріч хотів допомогти групі молодих людей глибше зрозуміти Божу присутність в Меджугор’є за допомогою пісень та особистих свідоцтв. На першому фестивалі було близько 100 молодих людей з кількох країн світу. Поступово з кожним роком кількість учасників зростала і на 21-у річницю у 2010 р. кількість паломників становила вже понад 50 000. На фестивалі були присутні молоді люди з 69 країн світу. Молодь тут має можливість глибше пізнати Бога в щирій сповіді, через прекрасні особисті свідоцтва людей, які тут можна почути, через поклоніння Ісусу на Адорації…   

 Блаженна Мати Тереза та о. Славко Барбаріч.

       Меджугор`є в останнє десятиліття ХХ-го ст. стало унікальним місцем на землі, куди прямують люди з усього світу; люди різного кольору і шкіри, багаті і бідні, молоді і старі. Тут немає і дня в році, коли б в голос не лунали слова на найрізноманітніших мовах світу.
     Всі події розпочались 24 червня 1981 році. Богородиця об’явилась шістьом дітям в маленькому боснійському селі, і ці об’явлення тривають до сьогодні. 25.06.81 Пречиста Діва (Цариця миру) звернулась до дітей з посланням, через які і до сьогодні 25 числа кожного місяця звертається до нас словами «Дорогі діти», покірно навчаючи  нас жити згідно Євангелія, йдучи за Христом в вірності та любові. Це прості материнські поради: турбота Матері, яка бажає щоб її діти не заблукали, щоб вони не забули, чиї вони діти, щоб пам’ятали Її слова, сказані в Кані Галилейській: "Що Він скаже вам – зробіть!» (Йо. 2,5). Саме тому Меджугор’є щодня переповнене паломниками, які їдуть з цілого світу, щоб молитись на цьому благодатному місці.

Більше інформації про паломництва до Меджугор'є можна отримати за посиланням:
Послання Богородиці Цариці Миру з Меджугор'я від 25 березня 2010 р.
Дорогі дітки! Сьогодні я знову закликаю вас бути сильними в молитві та в хвилини випробувань. Проживайте своє християнське покликання в радості, покорі й свідченні для інших.
Я з вами і всіх вас віддаю моєму Сину,
а Він буде вашою силою та підтримкою. 
Дякую, що відповіли на мій заклик.




Послание Богородицы Царицы Мира из Меджугорья от 2 апреля 2011 г.

"Дорогие дети! Материнской любовью Я хочу открыть сердце каждого из вас и научить вас личному единению с Отцом. Чтобы принять это, вы должны осознать, что важны для Бога и что Господь зовет каждого из вас отдельно. Поймите, что ваша молитва - это разговор ребенка с Отцом, что любовь к Богу и любовь к ближнему – путь, по которому вам надлежит пойти. Эта любовь, дети Мои, безгранична, она рождается в истине и длится до самого конца. Следуйте за мной, дети Мои, дабы и другие, следовали за вами, 
познавая истину и любовь в вас. Спасибо вам".



Немає коментарів:

Дописати коментар